Over mij

Wie is Lees liever?

Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben dit jaar begonnen met mijn blog over lezen. Ik schrijf over van alles wat met boeken te maken heeft. Ik vind het belangrijk dat ik niet voor één soort lezer schrijf, dus er komen verschillende genres en onderwerpen langs, zodat er altijd iets tussen zit dat ook bij jou past. 🙂 Zelf lees ik veel in verschillende genres: van jeugdboeken tot klassieke romans! Maar ook graag non-fictie. Bijvoorbeeld over duurzaamheid of mindfulness!
Voor mijn blog krijg ik hulp van mijn lieve zus die altijd feedback wil geven en van mijn vriend Collin die alle schitterende foto’s maakt.  

Naast het lezen van boeken en erover schrijven werk ik als docent Nederlands. Ik geef les aan leerlingen die nog geen Nederlands spreken: een héél mooi en leuk beroep!
Andere hobby’s naast het lezen zijn zingen en wandelen. Langs de mooie grachten in Utrecht, maar vooral in natuurgebieden.

Ik plaats om de week een nieuwe blog, dus meld je vooral aan, zodat je niks mist! Linkjes voor sociale media vind je rechts op deze pagina, maar je kunt je natuurlijk ook via je mailadres aanmelden.

Voor nu veel leesplezier!